BejelentésFüggetlen pénzügyi tanácsadás
Öngondoskodásunk a jövőnk záloga

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

A valódi pénzügyi tanácsadó az a hiányzó láncszem, amely összeköti, áthidalja a távolságot a nagyok: a pénzpiac - és a kicsik: a kisbefektetők, megtakarítók között. Azaz, végre személyes igényeink szerint kapunk megoldást, igazi alternatívát - választhatunk, hogy mennyit, hova, hogyan.

Célkitűzésünk olyan befektetési partnerekké válni, akik megfelelő háttértudással a legideálisabb megoldást nyújtják ügyfeleik számára. Folyamatos kapcsolattartással, felelősségel dolgozunk, hiszen mi magunk is érdekeltek vagyunk a legnagyobb hozam elérésében.

Kevés olyan szakma van, ami ilyen óriási fejlődés elött áll. A piac tágul, egyre szélesebb, mind a kereslet, mind a kínálat felől. Már nem elég eladni, értékesíteni, kihullanak a kontárok és kialakul egy professzionális "tanácsadó" szakma. Egyre bővebb és összetettebb palettát találunk, ami kisbefektetőként áttekinthetetlen, Egyre többen és többen igénylik, hogy befektetéseiket gondos tervezés előzze meg, céljaik, igényeik pontos lefedésével.

Egy mondás szerint aki jelenlegi jövedelméből nem tesz félre semmit, az a jövőbeniből sem fog. Pedig aki megél a fizetéséből, az megél annak 5-10%-ával kevesebből is - ha a cél a jó élet, a jövőbeni gazdagság.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!